Taller de monstres valencians

Disfresses i contacontes.
amb totes les mesures de seguretat
Coneix els monstres valencians fent la teua disfressa i coneguent les històries dels personatges.
Activitat per a xiquetes i xiquets entre 6 i 10 anys

Grups reduïts en grups de 4 persones

Inscripció prèvia online

Lloc: Restaurant Fondillón
Horaris: 17h i 18:30h

Inscripcions per a l’activitat gratuïta “Els nostres monstres valencians” que es realitzarà el 28 d’octubre al Restaurante Fondillón (Mislata) per a xiquets/es nascuts entre el 2010 i 2014 escolaritzats entre primer i cinqué de Primaria.

L’activitat es dividirà en grups reduïts de xiquets/es, de manera que al primer grup es durà a terme un taller de conta-contes (30 min.), i simultàneamet, al segon, un taller on ells/es confeccionaran la seua pròpia disfressa de temàtica de monstres valencians (30 min.). En acabar cada taller, els grups rotaran de manera que tots puguen fer les dos activitats i a més, se’ls convidarà a berenar!!!

Hi haurà dos torns amb horaris diferents que caldrà seleccionar a continuació.

Pel que fa a mesures de seguretat pel COVID-19, en tot moment es tindrà en compte la distància de seguretat, disposició de gel hidroalcohòlic i durant tota l’activitat serà obligatori l’ús de mascareta per totes les persones que hi accedisquen. En acabar els torns es desinfectarà minuciosament tot el material, que durant el seu transcurs a soles podrà ser manipulat pel propi xiquet/a.

Per últim, recorda que es important estar almenys 10 minuts abans de començar el teu torn i que es recomanable vindre vestit amb SAMARRETA NEGRA.

Fecha

28 Oct 2020 - 29 Oct 2020
Eventos pasados

Hora

17:00 - 19:00
REGISTRO
mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment