SAITAMA

L’univers Saitama tracta sobre la llar que hi ha en el nostre interior. Un lloc segur on nosaltres i la nostra tribu pot expressar-se lliurement. On el límit entre allòi íntim i el que s’exposa és un fil fi i, alhora, segur. Veiem el món d’una determinada manera i és aquesta mateixa forma d’entendre i percebre el món el que ens fa únics i especials.

El nostre món ho vam crear nosaltres. Saitama és un lloc íntim, xicotet, net. El cos com a hàbitat de l’humà. La ment, el cos i l’emoció a el servei de l’art i en una sola direcció.

Saitama. Experiències dansades en família és un taller que s’organitza al voltant de cinc blocs que tracta de contrastos, com la contracció, destrucció, calma, concentració i moviment. Entre els recursos en els quals es dóna suport al projecte trobarem el moviment lineal i geomètric inspirat en la metodologia de William Forsythe per crear la construcció de la nostra llar.

La idea és crear entre totes i tots les i els assistents un lloc segur. Treballarem amb les tribus de manera aïllada. Treballarem amb el joc, el teatre i la dansa. La “bella normalitat” ens fa conscients de les cures pròpies i amb els altres. Ens fa ser vulnerables, desperts a la protecció, a la modernitat, a allò primitiu.

Dades pràctiques

  • 17 de abril 2021, 17h.15 de mayo 2021, 18h.

    19 de junio 2021, 17h.

  • Duració: 60′ aprox.
  • Dirigit a: Famílies i públic general.
  • Edat: a partir de 4 anys
  • Aforament: Fins a 5 unitats de convivència que no sobrepassen 20 persones (entenem unitat de convivència per grup de persones que conviuen de manera habitual).
  • Disseny i coreografia: Cristina Cabo

Fecha

15 May 2021

Hora

18:00 - 19:00
IVAM

Localización

IVAM
Carrer de Guillem de Castro, 118, 46003 València, España
Web
https://www.ivam.es/
REGISTRO
X