RUTA BOTÉMON: DESCOBREIX-LOS A TOTS!

Aquests Nadals els Botémon ens visiten de nou! Ja tenim preparada aquesta fantàstica gimcana perquè gaudiu amb tota la família d’aquestes dates tan especials buscant aquests peculiars éssers.

Els recordes?

Existeixen unes criatures inspirades en plantes reals que viuen en el Botànic. No, no has llegit malament. Us presentem als Botémon, uns éssers una miqueta especials.

Van arribar al nostre Jardí després d’un llarg viatge des dels seus respectius llocs d’origen i van ser capaços d’evolucionar de manera sorprenent. Ara tenen el millor dels dos mons: els seus meravellosos poders i les impressionants característiques de les plantes en les quals sempre van estar inspirats, la qual cosa els ha fets encara més poderosos i interessants. Podràs buscar-los al nostre Jardí i amb una mica d’enginy… descobrir-los a tots!

Des del divendres 23 de desembre fins diumenge 8 de gener estarà disponible. Reuneix els teus amics i atreveix-te a conéixer el nostre Jardí a través d’una divertida i entretinguda gimcana en la qual podràs trobar a les seues meravelloses criatures. Algunes estan més amagades que altres, seràs capaç de fer-te amb totes?

Els qui aconseguisquen resoldre la gimcana amb èxit i trobar-los a tots podran emportar-se de record… una carta Botémon inèdita i molt especial! Ara tenim dues diferents i podràs triar la que més t’agrade.

T’atreveixes a descobrir tots els Botémon que habiten al nostre Jardí?

T’esperem!

Fecha

23 Dic 2022 - 08 Ene 2023
Finalizdo!

Hora

10:00 - 18:00

Localización

Jardi Botanic
Jardi Botanic
Jardin botanique de Valence, Carrer de Quart, 80, 46008 València, España
Web
http://www.jardibotanic.org/
X