Plaça del Llibre

La Plaça del Llibre de València, que celebra la seua huitena edició a la Plaça de l’Ajuntament, disposa d’una gran programació enfocada al públic lector més menut, amb prop de trenta activitats infantils entre contacontes i presentacions.

En un any en què els més menuts també han hagut de restringir les activitats de lleure i de formació, la Plaça del Llibre de València assegura durant cinc dies tota una sèrie d’activitats a l’aire lliure relacionades amb la literatura. Tot, amb un aforament segur i totes les mesures sanitàries corresponents.

Tres companyies, Rebombori, Kummerlin i Títeres La Matallina, seran les encarregades de realitzar un total de 19 contacontes, que estan organitzats per la xarxa de Biblioteques Municipals de València. La programació garanteix contacontes tots els dies de la Plaça del Llibre: dimecres, dijous i divendres per la vesprada i el cap de setmana durant tot el dia. A més a més, també s’hi presentaran alguns llibres infantils, com Bon viatge, Pitblanc! El save rei boig, d’Empar Lanuza a càrrec de Sembra Llibres i Andana Editorial; La neurona lectoreta, de Fani Grande i Ortifus (Edicions del Bullent) o La cabra serafina, de Blai Senabre a càrrec de Bromera. Aquestes i més presentacions comptaran amb la presència dels seus autors, que podran signar els llibres també.

Fecha

28 Oct 2020 - 01 Nov 2020
Eventos pasados

Hora

11:00 - 14:05
Plaza ayuntamiento

Localización

Plaza ayuntamiento
Plaza del Ayuntamiento, Valencia, España
REGISTRO
X
mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment