Peer Gynt

Peer Gynt” és una obra-concert didàctica enfocada i dirigida a un públic infantil i familiar. Amb aquest projecte, la companyia De Soprano i Arpa, formada per Quiteria Muñoz i Úrsula Segarra, fan el salt a les arts escèniques a través de la mirada del públic infantil, espontània i ingènua, entenent que només és possible acostar-se a l’essència de l’art reconeixent-nos com a nens i nenes que veuen i escolten per primera vegada, utilitzant per a aquest fi dansa, música, gest, moviment i imatges com a eines amb la capacitat d’obrir nous horitzons.

El llenguatge escènic és senzill, efectista i suggeridor. Un espai actiu, amb pocs elements però en contínua transformació: una manta que pot volar, navegar o convertir-se en tota mena d’objectes.

Els audiovisuals i la il·luminació, combinats amb altres efectes més avantguardistes, creen una atmosfera de somni i un món d’emocions que provoca la sorpresa i la curiositat en els nostres petits espectadors, suscitant-los milers de preguntes. Pensant, sentint i emocionant-se junts en la història de “Peer Gynt”, basada en l’obra d’Henrik Ibsen

Fecha

16 Ene 2022
Finalizdo!

Hora

12:00 - 13:00
L Horta Teatre

Localización

L Horta Teatre
Sala L'Horta, Carrer de Sant Martí de Porres, 17, 46026 València, Valencia, España
Web
http://lhortateatre.com/
Leer más
X