MÍMESIS

Ets el que veus. Som el que veiem. La tribu s’aplega per fer el ritual iniciàtic del viatge de la vida. Abans de Res, Tot no era.

Mímesis es construeix entorn de la imitació com a via de relació amb el món que ens envolta. Aprenem perquè repetim allò que veiem. Formem part d’una comunitat i d’un medi natural que ens serveix de referència per a la construcció d’allò que arribarem a ser. Com si fos un ritual no verbal, ens comuniquem entre nosaltres i, en el joc de la repetició, l’espai que habitem es transforma.

Mímesis es concep com un ritual escènic iniciàtic per a la primera infància i les seues famílies, que construeix un ecosistema escènic perquè siga habitat i compartit per intèrprets i famílies participants. Igual que les anteriors produccions de Zig Zag Dansa per a la Primera Infància, mimesis és una proposta que parteix de l’honestedat i el respecte, preservant la capacitat de desenvolupament creatiu dels públics més petits. Una cuidada producció internacional de més de tres anys realitzada entre Espanya i Alemanya.

Fecha

22 Ene 2023
Finalizdo!

Hora

11:00 - 12:00

Localización

L Horta Teatre
L Horta Teatre
Sala L'Horta, Carrer de Sant Martí de Porres, 17, 46026 València, Valencia, España
Web
http://lhortateatre.com/
X