LA COCINA

Us convidem a entrar en la nostra peculiar cuina: un lloc ple d’atifells i utensilis que a tots ens sonen; un lloc en el qual cuinarem paraules que es mengen pels ulls sense cullera i forquilla; un lloc on les torradores volen, les espècies ballen, els alls salten amb perxa i en el qual, mmm… fa una olor que alimenta!

Poesia, música i cançons són els ingredients principals amb els quals prepararem un menú d’allò més bo. Us animeu?

En el nostre huité espectacle per a la primera infància hem triat “la cuina”, perquè la considerem un espai “màgic” i d’experimentació: l’ànima dels habitatges, l’escenari que embolica el nostre dia a dia per a jugar i el més adequat per a tirar a volar la nostra imaginació.

La cuina fa calor, color, sabor, olor… En ella descobrim les primeres textures, els primers sabors, perquè és el primer laboratori que coneixem, aquest espai en el qual, des de nens, experimentem amb el menjar, amb els objectes, amb els sentits.

En la cuina ens despertem junts i en la cuina ens acomiadem del dia. La cuina com a lloc on nodrir els nostres cossos i enfortir vincles.

Quan intentem donar menjar a un nen alguna cosa que no li ve de gust i juguem al fet que una cullera vola carregada de menjar, estem iniciant-li en els seus primers jocs simbòlics.

Un escenari en blanc i negre amb algunes pinzellades de color que ens donen els fruits, coberts, cassoles, davantals, vaixelles… serà aquesta vegada l’excusa que utilitzem per a acostar la poesia, la música, el ritme i les cançons als més menuts.

Fecha

21 May 2023
Finalizdo!

Hora

12:30 - 23:30
L Horta Teatre

Localización

L Horta Teatre
Sala L'Horta, Carrer de Sant Martí de Porres, 17, 46026 València, Valencia, España
Web
http://lhortateatre.com/
X