Fes el teu monstre de Nadal #L’ETNOenFamilia

La festivitat de Nadal està associada a les coses bones, regals i bones intencions però en diverses tradicions hi han personatges que no volen que rebem regals ni sigam feliços en eixes dates. Ens volen furtar les festes i els regals. El taller vol familiaritzar el públic infantil amb els personatges i monstres enemics del Nadal d’arreu del món i amb la literatura en la qual es conten les seues històries. Un titella-monstre creada per nosaltres presentarà als xiquets i les xiquetes els monstres, contarà les seues històries i on poden trobar-les escrites si volen saber-ne més. Tot seguit els i les participants construiran el seu propi titella monstruós al qual afegirem una bafarada en la qual escriuran la presentació del personatge.
CONTINGUTS I METODOLOGIA:

• Explicació general interactuant amb les xiquetes i xiquets de què és un monstre i què ens fa por.

• El nostre titella explicarà les històries dels diferents monstres i personatges. Presentarà els llibres on poden llegir les històries completes.

• Repartirem a les i els participants un cos de polispan per a acolorir i un palet per a sostindre el titella. També material imprés de boques, ulls, banyes, cames, ales, braços, tentacles, etc. per a retallar. En acabar els donarem una bafarada en la qual els i les xiquetes han d’escriure un text breu en el qual el monstre es presenta. Animarem a escriure ja a casa la història completa del monstre.

Fecha

31 Dic 2020
Eventos pasados

Hora

12:30 - 13:45
Museu Valencià d’Etnologia

Localización

Museu Valencià d’Etnologia
Calle Corona, 36, 46003, Valencia, España
Web
http://www.letno.es/
REGISTRO
X