Dia Internacional de la infància i l’adolescència a Torrent

Dia Internacional de la infància i l’adolescència a Torrent

La plaça de la Unió Musical reunirà el diumenge 19 a xiquets, adolescents i associacions en una jornada plena d’activitats lúdiques i d’oci.

Torrent celebrarà diumenge que ve 19 de novembre una gran festa d’activitats en la plaça de la Unió Musical per a commemorar el Dia Internacional dels drets de la infància i l’adolescencia. La jornada començarà a les 11h i hi haurà espai per a tallers, actuacions, propostes lúdiques, estands informatius i també altres activitats que serviran per a conscienciar sobre la importància de construir una societat que protegisca xiquets i adolescents.

Entre les associacions que col·laboren en aquesta iniciativase ecuentran ADISTO, Fundació Amigó, Creu Roja, la Fundació María Auxiliadora, Nova Vida, Col·lectiu Soterranya i el Centre d’Acció Social del Cercle Catòlic de Torrent. També participarà el Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes, l’òrgan que promou la participació dels més joves sobre temes relacionats amb la vida social i municipal. L’Ajuntament també serà present amb el Centre d’Informació Juvenil (CIJ), la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives i el Gabinet Psicotècnic Municipal.

ACTES DEL DIA INTERNACIONAL DE LA INFÀNCIA
Ja el dilluns 20, Dia Internacional dels drets de la infància, tindran lloc la lectura del manifest “Pels nostres drets”, a les 17:45h al costat del ficus de la plaça Bisbe Benlloch. L’acte recordarà alguns drets fonamentals que tots els xiquets tenen pel simple fet de ser-ho, sent el primer i fonamental el dret a la vida, sense el qual la resta de drets, com el dret a l’educació, a la protecció per al seu desenvolupament físic, mental i social, a l’alimentació habitatge i atenció metgesses adequades, o el dret al joc i gaudir del temps lliure, quedarien buits de contingut.

Per a fer encara més partícips als xiquets de Torrent, també s’ha convocat un concurs de dibuix per a triar la imatge de la campanya del Dia de la Infància d’enguany. El disseny de Samuel Rosales Blanco, de 10 anys, va anar finalment el seleccionat per a dissenyar els cartells i fullets informatius que es repartiran durant els pròxims dies.

Fecha

19 Nov 2023
Finalizdo!

Hora

11:00 - 13:30