De bruixa a maga

Diumenge, 30 d’abril, 11h Contes d’animals Rosi Cózar
Rosi Cózar, forma part de NANO (Associació de narradors/ es de València). És una experimentada contacontes que treballa tant per al públic menut com per a l’adult. Rosi ens durà contes interactius, amb objectes i titelles. Històries que ens murmuren a cau d’orella, que canten al nostre cor, juguen amb els animals i ens fan gaudir de les seues intrèpides aventures. Anirem a llocs com la sabana africana, i coneixerem animals de terra, aire i aigua.

Diumenge, 7 de maig, 11h La pell de gallina Mag Hugo
Experiència màgica. Per moments còmica, per moments poètica. Amb un llenguatge escènic que porta el teatre i la màgia com a bandera. La pell de gallina s’endinsa en l’humor, la narració, les ombres i el gest. Reflexionarem cadascú sobre la seua vida amb un potent missatge vital, en un espectacle participatiu per a tota família. Passarem una estona inoblidable, i de segur que se’ns posarà la pell de gallina.

Diumenge, 14 de maig, 11h Ànima de Madagascar Kilema
Un viatge cultural i espiritual que ens transportarà a Madagascar amb un recorregut fascinant, ple de valors, idees i aprenentatge. Amb la música de Kilema viurem els costums, la bellesa natural, els ritmes i les formes de vida d’aquesta illa africana. Sensacions indescriptibles, dissenyades íntegrament per aquest gran artista de la música ètnica.

Diumenge, 21 de maig, 11h La lladre de contes Alteàtrum
En un món imaginari viu Lía León, una lladre de contes. En eixe món arribaran els contes furtats,els perduts, trencats, mullats, prohibits… Només Lía León posseeix el do d’ajudar-los i donar-li a cadascun l’element necessari per a perviure. Feta la curació, els contes tornen al món real per a agradar als humans. Però la història no és sempre així, perquè alguns contes cobren vida, els seus personatges apareixen de veritat i és impossible tornar a tancar-los..

Diumenge, 28 de maig, 11h Cantatitelles ALTV Produccions
Un aviador, un lloc inhòspit i un xiquet vingut de les estreles, són els ingredients amb els quals Antoine de Saint-Exupéry ens submergeix en aquest conegut conte poètic. El petit príncep emprendrà un viatge per les estreles a la recerca de respostes. Canta, riu i gaudeix amb les cançons de tota la vida que interpretaran els nostres amics de drap: les marionetes cantadores. A través d’un conte fantàstic ple de sorpreses, aconseguiran que tots els menutsespectadors s’aprenguen noves melodies i tinguen per descomptat, nous i simpàtics amics.

Las entradas se podrán retirar en el punto de información del Centre Cultural La Beneficència, desde media hora antes de cada función. Máximo 5 entradas por grupo familiar, con al menos un/a niño/a.

Fecha

21 May 2023
Finalizdo!

Hora

11:00 - 12:00
La Beneficència

Localización

La Beneficència
Carrer de la Corona, 36, 46003 València, España
Web
http://www.labeneficencia.es/es
X