BLANCANIEVES, EL MUSICAL

Descobreix el conte de Blancanieves que ens haguera agradat escoltar quan érem xicotets. Una fascinant aventura que trenca amb els estereotips i mentides que ens fan somiar amb princeses perfectes, quan el que realment ens fa interessants a les persones són les nostres imperfeccions i diferències.

Un espectacle divertit, amb una increïble posada en escena plena de color i una banda sonora original repleta de cançons originals.

Gaudeix en família amb Blancanieves, la malvada reina, els animals del bosc o el clan dels set en aquesta trencadora aventura. El “conte clàssic” que els xiquets i les xiquetes de hui necessiten. BLANCANIEVES El Musical és el millor pla per a gaudir en família gràcies als seus valors educatius i posada en escena. A més l’espectacle està adaptat a Llengua de Signes Espanyola (LSE).

Després de l’èxit de “Dumbo. El Musical” o “Peter Pan. Un Musical muy Especial”, l’equip de CANDILEJA producciones reinventa aquest conte de fades per a inspirar a grans i xicotets. Una història per a totes les edats protagonitzada per uns personatges diferents i molt especials que estan disposats a trencar amb tots els estereotips.

Fecha

26 Dic 2022
Finalizdo!

Hora

18:00 - 19:00
Auditori Torrent

Localización

Auditori Torrent
Ronda Vicente Pallardó, 25, Torrent, España
Web
http://www.auditoritorrent.com/
X