A TEMPO DE CONTE

A tempo de Conte no és un espectacle musical comú, es tracta d’un espectacle infantil didàctic i interactiu basat en un projecte musical anomenat Batucado.

Batucado és una metodologia musical des de bebé aplicada en forma de taller musical on fem servir com a suport un llibre i cd com a material musical indispensable.

L’objectiu de l’espectacle, consisteix a plasmar els objectius bàsics de l’Educació Musical infantil i els seus beneficis a través de les diferents cançons originals, personatges i il·lustracions que figuren en cadascú dels llibres Batucado. Es veuen representats escènicament d’una manera molt propera, dinàmica i divertida amb molt de gust i professionalitat.

Cadascuna de les històries estaran representades per Allegra i Adagio, uns personatges molt divertits i carismàtics que ens guiaran i ajudaran a descobrir totes les aventures musicals de cada conte musical.

El públic i les famílies amb els seus menuts, seran sempre protagonistes de forma activa a l’espectacle CANTANT, BALLANT I APRENENT MÚSICA EN FAMÍLIA.

Fecha

11 Abr 2021
Finalizdo!

Hora

18:00 - 19:00
L Horta Teatre

Localización

L Horta Teatre
Sala L'Horta, Carrer de Sant Martí de Porres, 17, 46026 València, Valencia, España
Web
http://lhortateatre.com/
REGISTRO
X